PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Íme A PÁLYÁZAT, amit hetekkel ezelőtt beharangoztunk! Alább a lényege, és uccu a pályázati kiírásra.

Lehet faragni a ceruzát, kikészíteni a tollat, kapcsolni a billentyűzetet – kinek hogy. De ami mindennél fontosabb: megdolgoztatni a szürkeállományt! Elgondolkodni azon, milyen történések, élmények, tapasztalatok és érzések élnek saját emlékezetünkben, lelkünkben, képzeletünkben az óvodáról! Mi bukkan fel, mozdul meg bennünk az óvoda szó hallatán, amit érdemes lenne közkinccsé tenni, mert segíti az óvoda világának, működésének és jelentőségének megismerését és megértését mások számára is.

Itt az alkalom, hogy megfogalmazódjanak azok az átélések, amelyeket az óvodával kapcsolatban magunkban hordozunk, legyenek bár teljesen hétköznapi vagy nagyonis rendkívüli események lenyomatai, bármelyiknek lehet olyan fontos tanulsága, bevilágító ereje, ami megérdemli a közfigyelmet!

Megéri.

Annak, aki nekiveselkedik és összegondolkodik-ír-benyújt egy pályaművet, négyszeresen is megéri.

Egyrészt, mert átélhet már-már elfeledettnek hitt régmúltbeli élményeket, vagy mástól származó érdekes történés meghallgatásának emlékét.

Másrészt, mert átélheti az alkotó munka örömét.

Harmadrészt, mert átélheti azt a büszkeséget és elégedettséget, amit akkor érez az ember, amikor valami önmagán túlmutató, hasznos és jó dolgot cselekedett. Nagy (de találó) szavakkal élve : hasznára vált a közjónak.

Negyedrészt pedig, mindezek tetejében még esélyt is ad önmagának arra, hogy megszerezze a „szabad szemmel is látható értékű” nyeremények valamelyikét!

A pályázatról az alábbi kiírásban mindent elmondunk, amit erről tudni érdemes! Kérjük ennek alapos tanulmányozását, és ha mégis maradna néhány homályos pont vagy nyitott kérdés, akkor írjon e-mailt

info@mifolyikazovodaban.hu

címünkre, munkatársunk segít a tájékozódás pontosításában.

Kíváncsian várjuk az írásművek érkezését!

Kapcsolat

Írj nekünk: