Most van az „és”

Az óvodai történet mesélésére irányuló pályázatunk zsűrije már döntött. De a "dönt-és" után még most jön az „és”, amikor a közönség is szóhozjuthat!

Bemutatjuk a pályázatként benyújtott írásműveket! Lássuk, melyik nyeri el leginkább a nagyközönség tetszését, és ezzel együtt a közönségdíjat!

Lehet szavazni!!!

Azokat a pályaműveket, amik kiállták az előszűrés, az előzsűrizés és a zsűrizés próbáját, most közszemlére bocsájtjuk. Úgy véljük, valamennyi írás hozzájárul ahhoz, hogy bepillantást nyerhessünk általuk az óvoda világába. Egyik többé, másik kevésbé, de mind felvillant valamit, amit érdemes tudni, átérezni, átgondolni, vagy legalább megpillantani, észrevenni.

Pályázóink szinte kivétel nélkül alkalmi írók, akik nem a tollforgatással keresik a kenyerüket. Mégis felbukkan több alkotás is a mezőnyben, amelyik olyan ábrázoló erővel láttatja mondanivalóját, ami már önmagában is nyomdafestékért kiált. Olyan írásmű is, amelyik remek érzékenységgel és éleslátással ragadja meg a legfontosabb pillanatokat, ezért kevésbé gördülékeny megfogalmazás mellett is teljes átélést tud nyújtani az olvasónak. Akadnak szakszerű okfejtések, lelkes, elragadtatott élmény-közvetítések, ötletes formai megoldások, személyes vallomások, és humor bőségesen.

Mi mindegyiket szeretjük!

Nagyon jó látni, hogy a „megszólalók” pályázatukkal készek voltak tenni az óvodákért.

Hogy írásuk mennyit tudott adni az olvasóknak, annak visszajelzésére kérünk most mindenkit, aki szívesen részt vesz a pályaművek megismerésében, és szavazatával kifejezi, mit jelentett neki egyik-másik írás.

A pályázatok és a szavazás elérhetőségéről itt lehet tájékozódni:

Kapcsolat

Írj nekünk: